BejelentésFalusi turizmus + Dunakanyar + Börzsöny + nyugalom = Patakpart Vendégház Kismaros
Dunakanyar • falusi turizmus • elbúvós nyugalom • kulcsosház • vendégház

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Újra nyitva

A hosszúra nyúlt felújítás után újra nyitva a vendégház!
Kérjük, hogy foglalási szándékát, kérdéseit, és esetleges javaslatait a lap alján megadott elérési útvonalak valamelyikén juttassa el hozzánk. Fontos: okvetlenül adja meg telefonos elérhetőségét, hogy szükség esetén visszahívhassuk. Ha nem kap tőlünk e-mail választ, akkor kérjük nézze meg, hogy nem landolt-e az üzenetünk az Ön a spam mappájában (a subjectben általában szerepel a "patakpart" szó.) Minden megkeresésére válaszolunk. Foglalási szándék esetén kérjük adja meg a tervezett érkezés és távozás napját, a vendégek várható számát és esetleg azokat a körülményeket, indoklást, amelyek alapján kedvezményt tudunk adni, ha kér ilyet.

A foglalás, fizetés részletei

 • Az üdülőt a vendégek önállóan használják, mint egy kulcsosházat, de az ágynemű, törölköző, konyharuha, takarítás része a szolgáltatásnak (hacsak másként nem egyezünk meg), csakúgy, mint a fözéshez, világításhoz, tisztálkodáshoz szükséges víz és villany, alapvető konyhai és tisztálkodási szerek, stb.
 • Az üdülő csak egyben kiadó. Idegen csoportokat természetesen nem szervezünk oda egyszerre, azaz csak Ön és barátai, szerettei vannak a telken.
 • Főszezonban és a fűtési idényben min. 3 éj, azon kívül és egyéb ünnepeken min. 2 éj foglalás szükséges. Kivételes esetben (pl. "last minute" akció, felár ellenében, és/vagy ha a vendégek hoznak saját ágyneműt, törölközőt, konyharuhát és kitakarítanak maguk után), egyedi megállapodás alapján eltekintünk a minimum 3 ill. 2 éj foglalalási elvárástól.
 • Főszezoni napok: - június 20 - augusztus 31., - március 15., - húsvét, - pünkösd, - október 23., - karácsony, szilveszter.
 • Amennyiben másként nem egyeztetünk, az árajánlat elfogadásának vagy el nem fogadásának megerősítését postafordultával kérjük írásban. Ellenkező esetben jogunk van az ajánlatunkat visszavonni és a kérdéses intervallumot más vendégnek felajánlani.
 • Amennyiben másként nem egyeztetünk, a foglalás a szóbeli vagy írásbeli megállapodás után egy héten belül történik a kalkulált ár legallább 25%-ának befizetésével, átutalással (visszaigazoljuk) vagy személyesen. Ha ekkor a teljes összeget kifizeti, akkor annak 25%-át tekintjük a foglalónak. A pénz megérkezése, átvétele után válik véglegessé a foglalás. Ha a megállapodás napjához képest egy héten belül nem érkezik meg a foglaló, akkor a szállást az adott időszakra ismét szabadnak tekintjük! A foglaló lényege, hogy az üdülés megkezdése előtti esetleges visszalépésük esetén csak akkor tudjuk visszaadni, ha találunk más vendéget ugyanarra az időszakra, ill. ha mi lépunk vissza, akkor a dupláját kell kifizessük Önöknek. A foglaló duplája feletti rész visszajár, ha visszalépésük az üdülés megkezdése előtt történik.
 • Kérjük okvetlenül adja meg nevét, telefonos elérhetőségét és lakcímét is! Enélkül nem tudunk foglalást elfogadni. Nem vagyunk mindig internet közelben és előfordulhat, hogy nekünk kell Önt keresni.
 • Egyedi esetben (pl. visszatérő vendégeknél) és amennyiben van szabad kapacitás, rövidebb foglalási idő is lehetséges, ha megoldható az ár időben való kifizetése.
 • Az árnak a foglaló feletti részét legkésőbb az üdülőbe érkezés előtt 3 nappal (kivételes esetben érkezéskor) kell kifizetni a közös megállapodás szerinti módón.
 • A szállás elfoglalása turnusváltás esetén: az érkezés napján 15 órától. A szállás elhagyása turnusváltás esetén: a távozás napján 10 óraig. Ha nincs turnusváltás, akkor a megbeszélt időpontban.
 • Amennyiben a már megkezdett üdülés a mi hibánkból szakad meg a tervezett távozás előtt, akkor kifizetjük a kiesett napok (ponosabban éjek) száma plusz két napnak megfelelő összeget (ha a tervezett üdülés ennél eleve rövidebb, akkor a teljes összeget). Amennyiben a vendégek döntése miatt szakad meg az üdülés, akkor a letöltött napok (ponosabban éjek) száma plusz két napnak megfelelő összeg feletti részt fizetjük vissza.
 • Ha nem tudjuk személyesen átadni a számlát, akkor kérjük megadni, hogy milyen névre és címre állítsuk ki azt és hová küldjük postán (ha eltér az Ön nevétől, címétől).
 • Ha bármilyen információ hiányzik a vendégházunkról, ami Önnek fontos lehet a pihenéséhez, de nem találja a web lapon, akkor kérjük kérdezzen! Azt szeretnénk, ha vendégeink tudnák, hogy mire számíthatnak.

A változtatás jogát fenntartjuk. Várjuk jelentkezését! Éva és Tibor A fentiek mellett közvetlenül erről a lapról is írhat nekünk (ebben az esetben ne felejtse el az e-mail címét megadni a megfelelő sorban):
Üzenetküldés
Évának és Tibornak

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!